Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló szakoldalak képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

Zöldkagyló szakoldalak - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Zöldkagyló szakoldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
A zöldkagyló és értékei

A zöldkagyló és értékei

A kagylót gyakran figyelmen kívül hagyják, nem tartják a táplálkozás fontos részének. Pedig a Yale Egyetem New Haven Kórháza szerint ha az emberek étrendjük koleszterinszintjét szeretnék csökkenteni, akkor érdemes lenne rászokni a rákok és kagylók, különösen a zöldkagyló fogyasztására.

Biomax: Seatone Sport Restart zöldkagyló

Biomax: Seatone Sport Restart zöldkagyló

A készítmény fő hatóanyaga az új-zélandi zöldkagyló, amely nagy arányban tartalmaz glukozaminglikánt, az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A tartós igénybevétel (sportolás) és a természetes öregedési folyamat során a GAG tartalom csökken, melyet étrend-kiegészítővel pótolhatunk, ill. annak hatását fokozhatjuk a GAG külsőleges alkalmazásával is.

Bioplus Zöldkagyló kivonat

Bioplus Zöldkagyló kivonat

Új-Zélandi tarajos zöldkagyló, a Seatone a legrégebb óta fogyasztott zöldkagyló készítmény a világon, a Seatone zöldkagylót a Sportkorház is ajánlja, Zöldkagyló az izületek védelmében egyenesen a gyártótól.

Sani Prevent

Sani Prevent

A betegségek nagy része anyagforgalmi eredetű, aminek hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Étrendünkből nagyon gyakran hiányoznak esszenciális összetevők- olyan tápanyagok amiket a szervezet egyéb, hasonló molekulaszerkezetű anyagokból nem tud előállítani, így az étrendünkben elengedhetetlen a folyamatos jelenlétük, ezeknek a hiánya különféle megbetegedések elindítója lehet.

Zöldkagyló egészségügyi felhasználása

Zöldkagyló egészségügyi felhasználása

A kagylók általában tartamaznak glükozaminglikánt, de az új-zélandi taréjos zöldkagylóban mindegyiknél nagyobb mennyiségben található meg ez az anyag. A glükozaminglikán elengedhetetlen az ízületek megfelelő működéséhez és egészségüknek fenntartásához.

Tuti menü