Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló receptek képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

Zöldkagyló receptek - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Zöldkagyló receptek
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Új-zélandi zöldkagyló Lacikától

Új-zélandi zöldkagyló Lacikától

Hozzávalók 4 főre 1 kg új-zélandi zöldkagyló, 1 fej fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg vaj, 1 lime, só, 1 ek fehérbor, chilipehely. Elkészítés: A fagyasztott kagylót szobahőmérsékleten felengedjük. Folyóvíz alatt megmossuk és a kagylóhúst óvatosan kiemeljük a héjából. A héjat félretesszük.

Fehérboros zöldséges zöldkagyló recept

Fehérboros zöldséges zöldkagyló recept

Elkészítés: Egy lábosba tesszük a tejszínt, a bort és az összepréselt fokhagymát, majd beletesszük a kagylókat, és puhára főzzük. Forrás után a felcsíkozott zöldségeket is hozzáadjuk, majd ha minden megpuhult, kínálhatjuk is.

Paradicsomos újzélandi zöld kagyló

Paradicsomos újzélandi zöld kagyló

A heti menü fő hozzávalói mind vízben úsznak. Ez egy halas-kagylós hét! Hozzávalók: 80 dkg héjas kagylóhús1 db póréhagyma6 gerezd fokhagyma1 csokor petrezselyem1 dl fehérbor4 db paradicsomolívaolaj1 üveg olívabogyósóbors1 db citrom1 db bagett2 db babérlevél

Zöldkagylók paradicsommal, fokhagymás bazsalikommal

Zöldkagylók paradicsommal, fokhagymás bazsalikommal

Szokványos hozzávalók és egy nem szokványos tényező: a zöldkagyló.Hogy mi lesz ebből? Tartsanak velünk és megtudják! A kagylókat jól mossuk meg, kefével, hogy a moszatokat eltávolítsuk. Forrázzuk le sós vízben, majd tegyük bele abba az edénybe, amelyikben sütni fogjuk. Kevés olajat tegyünk bele.

Zöldkagylós spagetti Recept képpel

Zöldkagylós spagetti Recept képpel

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg kagyló, 2 evőkanál olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, ∓rac12;chilipaprika, 2 dl fehérbor, 3 db paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg vaj, 2 dl tejszín, 50 dkg spagetti. Elkészítés: 1. Kifőzzük a tésztát sós vízben., 2. A kagylót olívaolajon átforgatjuk, vágunk bele fokhagymát és chilit, felöntjük fehérborral, visszaredukáljuk.

Tuti menü