Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló krémek, balzsamok képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

Zöldkagyló krémek, balzsamok - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Zöldkagyló krémek, balzsamok
Keresés
Találatok száma - 5 db
A  zöldkagyló krém hatóanyaga!

A zöldkagyló krém hatóanyaga!

A zöldkagyló kivonatot tartalmazó gélek, a kizárólag Új-Zéland kristálytiszta vizű öbleiben tenyésztett tarajos zöldkagyló nagy hatóanyag tartalmú kivonatai. A zöldkagyló kivonat története az új-zélandi őslakosokkal, a maorikkal kezdődött, ugyanis a tengerparton élő és a zöldkagylót nyers formában nagy mennyiségben fogyasztó csoportoknál szinte ismeretlenek voltak az ízületi bántalmak, a rheuma és az időskori artrhosis, szemben a szigetek belsejében élő társaikkal.

Hübner Zöldkagyló koncentrátumos balzsam 100ml

Hübner Zöldkagyló koncentrátumos balzsam 100ml

A készítmény fő hatóanyaga az új-zélandi zöldkagyló, a Perna canalicus, amely nemcsak az új-zélandi konyhákban kerül felhasználásra, hanem koncentrátumot is készítenek belőle, a magas glukózaminglikán (GAG) és a telítetlen omega 3 zsírsav tartalma miatt.

MSM krém

MSM krém

Az MSM egy szerves kén vegyület, amely jelen van minden élő organizmusban. Az emberi szervezet 4. legfontosabb tápanyaga. Képes az emberi szervezetben gyulladást csökkenteni, fájdalmat csillapítani. Az MSM tartalom csökkenése együtt jár az öregedési folyamataink erősödésével. Székrekedés, gyomorégés, csonttörés, paraziták, fülzúgás, allergia, megfázás, izomfájdalom, reumás fájdalmak, psoriázis, gyulladt pattanások, hajproblémák, körömtöredezés, stb kezelésében nagy segítség.

Sanct Bernhard Zöldkagyló balzsam

Sanct Bernhard Zöldkagyló balzsam

A készítmény fő hatóanyaga az új-zélandi zöldkagyló, amely nagy arányban tartalmaz glukozaminglikánt, az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A tartós igénybevétel (sportolás) és a természetes öregedési folyamat során a GAG tartalom csökken, melyet étrend-kiegészítővel pótolhatunk, ill. annak hatását fokozhatjuk a GAG külsőleges alkalmazásával is.

Zöldkagyló koncentrátumos balzsam levendulával

Zöldkagyló koncentrátumos balzsam levendulával

A balzsam az értékes hatóanyagai révén ápolja és lazává teszi a bőrt, elősegíti a mozgékonyságot izomfeszülés vagy merevség esetén (pl. a nyak és a hát testtájakon). A balzsam könnyen felvihető a bőrre, gyorsan felszívódik és tartósan kellemes illatot biztosít.

Tuti menü