Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló és az izületek, porcok képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

Zöldkagyló és az izületek, porcok - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Zöldkagyló és az izületek, porcok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Az izületek építő anyaga

Az izületek építő anyaga

Az ízületekre gyakorolt jótékony hatása a zöldkagyló egyedülálló összetételének köszönhető. Hatékony gyulladásgátló, porcépítő, ízületi kenőanyag, mindez jelentősen javítja az ízületi fájdalmakkal, reumával, gyulladással, artrosissal, porckopással, porckorongsérvvel küzdők életminőségét.

Az izületek és környezetük

Az izületek és környezetük

Jelenleg már van csontszövetünk, van alaktani és mechanikai alapunk, most pedig megtesszük az első lépéseinket. Mi is kell ehhez? Hogy mozogni tudjunk, a két egymásra tekintő csontvégnek össze kell kötődnie. Ez az ízület, azaz a megszakított csont-összeköttetés.

Gyógyír az ízületi panaszokra - Zöldkagyló, a maorik titka

Gyógyír az ízületi panaszokra - Zöldkagyló, a maorik titka

Az ízületi panaszokat kiválóan megelőzhetjük, ha sok zöldkagylót eszünk, amelyre először Új-Zéland őslakosai hívták fel az európai felfedezők figyelmét, a hetvenes évek óta pedig tudományos kutatások is vizsgálják a hatásait.

Hübner Arthoro basis

Hübner Arthoro basis

Az ízületek védelmére kifejlesztett készítmény Új-Zélandi zöld kagylóval és vitaminokkal. A Hübner zöldkagyló kapszula napi adagja 1050 mg zöldkagyló koncentrátomot tartalmaz. A termékben található B6-vitamin részt vesz az ízületek anyagcsere-folyamataiban. A B12-vitamin és folsav támogatja a sejtosztódást. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, valamint a porcok normál állapotának fenntartásához.

Porckopás és Csontritkulás elleni csomag

Porckopás és Csontritkulás elleni csomag

Porckopás, csontritkulás és ízületi gyulladás ellen adalékanyag-mentes Zöldkagyló, Szerves C-vitaminnal! A csomagban most 2 doboz, tiszta Zöldkagyló kivonatot és 1 doboz Szerves C-vitamint talál. A Szerves C-vitamin a Zöldkagyló glükozaminoglikánjainak biológiai hasznosulását támogatja.

Zöldkagyló - az izületmegóvás nagymestere

Zöldkagyló - az izületmegóvás nagymestere

A zöldkagyló akkor keltette fel a kutatók figyelmét, amikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Az Új-Zélandon őshonos maori törzs a 19. században beözönlő európaiak miatt nehéz időkkel kellett, hogy szembenézzen. Földjeik nagy részét elvesztették, folyamatos vándorlásra kényszerültek, amihez óriási erőnlétre volt szükségük.

Zöldkagyló Aquaminnal

Zöldkagyló Aquaminnal

A porkészítményünk napi adagja 1 000 mg zöldkagyló, 500 mg aquamin és 800 mg eper kivonatot tartalmaz. A tégelyben lévő porkészítmény hatóanyag tartalma, az ajánlott napi fogyasztás mellett 30 napig elegendő.

Zöldkagylót a csontoknak és ízületeknek

Zöldkagylót a csontoknak és ízületeknek

Manapság a mozgásszervi betegségek terápiájában a kagyló készítmények egyre nagyobb szerepet kapnak, igen hatékony és mellékhatásoktól mentes alternatívaként tartják számon, az időskori kopáson át a gyulladásos, reumatikus panaszokig terjedő esetekben. A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken, akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet.

Tuti menü