Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló állatoknak képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

Zöldkagyló állatoknak - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Zöldkagyló állatoknak
Keresés
Találatok száma - 6 db
A zöldkagyló hatásai az állatok egészségére

A zöldkagyló hatásai az állatok egészségére

Az Independent egyik jelentése szerint egy új-zélandi tanulmány rámutatott arra, hogy a zöldkagyló diétán tartott kutyáknak kevesebb problémájuk lesz az ízületeikkel. A tudósok úgy találták, hogy a porított zöldkagyló kivonatot a kutyák hagyományos étrendjéhez adagolva már a kezelések után hat héttel normalizálódik a mozgásuk

Happy Dog Arthrofit zöldkagylós étrendkiegészítő

Happy Dog Arthrofit zöldkagylós étrendkiegészítő

Különösen az aktív, valamint a nagytestű kutyák táplálékának megfelelő mennyiségű glükóz-aminoglikánokat (ún. GAG-eket) kell tartalmaznia. Ezek a fehérje-cukor kapcsolatok az ízületi nedv fontos működési elemei, ezért jelentős mértékben hozzájárulnak az ízületek terhelhetőségéhez. Folyamatosan felhasználódnak, ezért a táplálékkal pótolni kell.

Ízületek, csontok

Ízületek, csontok

Az ízületek karbantartása nagytestű, öregedő vagy nagy igénybevételnek kitett kedvenceink esetén különösen fontos. A fájó ízületek vagy csontok nagyon komoly életminőség-romlást jelentenek kedvenceinknek, enyhébb esetben 'csak' a labdázás örömétől foszhatja meg kutyusodat, súlyosabb esetben biológiai szükségleteinek elvégzésében is gátolhatja. Ha szeretnéd, hogy kedvenced hosszú ideig mozgékony maradjon, adj neki rendszeresen ízületvédőket is!

Ízületvédő kutyáknak

Ízületvédő kutyáknak

Az ízületvédelem nagyon fontos, főleg az idős kutyák számára. Az ízületvédő szerek nem minősülnek gyógyszereknek, nincsenek mellékhatásai. A zöldkagyló kivonatot tartalmazó ízületvédő táplálékkiegészítők nagyban hozzájárulhatnak idősödő kutyusának ízületének regenerálódásához. Az ízületvédelmet elősegítik a webáruházunkban is forgalmazott, gyógynövény alapú ízületvédő táplálék kiegészítők, melyek kúraszerűen adagolhatók. Ne felejtse el, a téli hónapokban különösen fontos, hogy támogassa kedvence ízületének regenerálódását!

Mire jó a zöldkagyló?

Mire jó a zöldkagyló?

Kortól és fajtától függetlenül előfordulhatnak izületi bántalmak kutyánknál. A növésben levő nagytestű kutyák hirtelen növekedésük következtében válnak veszélyeztetetté, az aktív sportkutyák a plusz terhelés miatt, idős kutyák pedig egyszerűen csak a sejtek elöregedésének következtében. A zöldkagyló kivonattal az izületi betegségeket nem csak kezelni, de megelőzni is lehet!

Nutradyl zöldkagyló tabletta

Nutradyl zöldkagyló tabletta

A Nutradyl zöldkagyló tablettaolyan táplálék-kiegészítő, amely a porc számára fontos anyagok révén biztosítja a kutyák ízületi porcának tartós egészségét. A Nutradyl zöldkagyló tabletta az újzélandi zöldkagyló kivonatából származó Omega 3 csoportba tartozó, többszörösen telítetlen zsírsavakat, köztük eicosatetraen-savakat (ETAs), glükozaminoglikánt (chondroitin, keratin-szulfát) és metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz, melyek segítenek az igénybevett és fájdalmas ízület mozgékonyságát fenntartani és az ízület tartós egészségét biztosítani.,

Tuti menü