Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dbh - Izületi [2. oldal]
részletek »

Zöldkagyló képes leírás: Dbh - Izületi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Dbh zöldkagyló kapszula

Dbh zöldkagyló kapszula

Dbh zöldkagyló kapszula - A Deep Blue Health ZÖLDKAGYLÓ (Green Lipped Mussel) a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland vizeiben tenyésztett tarajos zöldkagylót tartalmazza, a héj nélkül. A kapszula 87,5 mg glükozaminoglikán (GAG), 5féle Omega 3, továbbá komplex proteinek, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak gazdag forrása, melyek segíthetnek mérsékelni az izületi fájdalmakat és diszkomfort érzéseket. Egy doboz 100db 500mg-os kapszulát tartalmaz.

DBH Zöldkagyló kapszula 100 db

DBH Zöldkagyló kapszula 100 db

A Deep Blue Health ZÖLDKAGYLÓ (Green Lipped Mussel) a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland vizeiben tenyésztett tarajos zöldkagylót tartalmazza, a héj nélkül. A kapszula 87,5 mg glükozaminoglikán (GAG), 5féle Omega 3, továbbá komplex proteinek, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak gazdag forrása, melyek segíthetnek mérsékelni az izületi fájdalmakat és diszkomfort érzéseket. Egy doboz 100db 500mg-os kapszulát tartalmaz.

Dr. Herz Zöldkagyló Kivonat Kapszula

Dr. Herz Zöldkagyló Kivonat Kapszula

A jelenleg legjobb glükozamin forrásnak tartott új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonatát tartalmazó kapszulából a javasolt napi adag 3 db kapszula. A glukózamin elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.

Dr. M Zöldkagyló kapszula

Dr. M Zöldkagyló kapszula

A termékben felhasznált új-zélandi zöldhéjúkagyló-por 50%-ban halfehérjeport is tartalmaz. Az MSM szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Ellenőrzött Zöldkagyló termékek

Ellenőrzött Zöldkagyló termékek

Földünk legtisztább tengervízében, Új-Zéland partjai mentén tenyésztett taréjos zöldkagyló kivonata csodás táplálékkiegészítő a porcok és izületek számára. Sajátos hatóanyagai révén a zöldkagyló emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai az utóbbi évtizedekben felértékelődtek.

Evett már Tarajos zöldkagylót?

Evett már Tarajos zöldkagylót?

Tudta, hogy az új-zélandi őslakosok, a maoriknem ismerték a mozgásszervi és ízületi betegségeket? Ugyanis a tengerparton élő, és a zöldkagylót nyers formában nagy mennyiségben fogyasztó csoportoknál szinte ismeretlenek voltak az ízületi bántalmak, a rheuma és az időskori artrhosis, szemben a szigetek belsejében élő társaikkal.

Fehérboros zöldséges zöldkagyló recept

Fehérboros zöldséges zöldkagyló recept

Elkészítés: Egy lábosba tesszük a tejszínt, a bort és az összepréselt fokhagymát, majd beletesszük a kagylókat, és puhára főzzük. Forrás után a felcsíkozott zöldségeket is hozzáadjuk, majd ha minden megpuhult, kínálhatjuk is.

Glükózamin

Glükózamin

A rovarok páncélját alkotó kitin tulajdonképpen polimer (rendkívül sok összekapcsolódott molekula) glükózamin. A glükózamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Kis mennyiségben a glükozamin a legtöbb táplálékban megtalálható, azonban igazán gazdag forrását a tengeri eredetű élelmiszerek jelentik, azon belül is a kagylók. A legnagyobb arányban az új-zélandi taréjos zöldkagyló tartalmazza: több mint 13 százalék a glükozamin tartalma.

Gyakorikérdések: zöldkagyló szedése

Gyakorikérdések: zöldkagyló szedése

A térdem porcproblémái miatt kell szednem már kb. 2 éve, eddig folyamatosan szedtem, az orvos nem mondta, hogy kellene tartani szünetet, viszont a patikában ajánlották. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Hirdetés
Gyógyír az ízületi panaszokra - Zöldkagyló, a maorik titka

Gyógyír az ízületi panaszokra - Zöldkagyló, a maorik titka

Az ízületi panaszokat kiválóan megelőzhetjük, ha sok zöldkagylót eszünk, amelyre először Új-Zéland őslakosai hívták fel az európai felfedezők figyelmét, a hetvenes évek óta pedig tudományos kutatások is vizsgálják a hatásait.

Happy Dog Arthrofit zöldkagylós étrendkiegészítő

Happy Dog Arthrofit zöldkagylós étrendkiegészítő

Különösen az aktív, valamint a nagytestű kutyák táplálékának megfelelő mennyiségű glükóz-aminoglikánokat (ún. GAG-eket) kell tartalmaznia. Ezek a fehérje-cukor kapcsolatok az ízületi nedv fontos működési elemei, ezért jelentős mértékben hozzájárulnak az ízületek terhelhetőségéhez. Folyamatosan felhasználódnak, ezért a táplálékkal pótolni kell.

Hübner Arthoro basis

Hübner Arthoro basis

Az ízületek védelmére kifejlesztett készítmény Új-Zélandi zöld kagylóval és vitaminokkal. A Hübner zöldkagyló kapszula napi adagja 1050 mg zöldkagyló koncentrátomot tartalmaz. A termékben található B6-vitamin részt vesz az ízületek anyagcsere-folyamataiban. A B12-vitamin és folsav támogatja a sejtosztódást. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, valamint a porcok normál állapotának fenntartásához.

Hübner Zöldkagyló koncentrátumos balzsam 100ml

Hübner Zöldkagyló koncentrátumos balzsam 100ml

A készítmény fő hatóanyaga az új-zélandi zöldkagyló, a Perna canalicus, amely nemcsak az új-zélandi konyhákban kerül felhasználásra, hanem koncentrátumot is készítenek belőle, a magas glukózaminglikán (GAG) és a telítetlen omega 3 zsírsav tartalma miatt.

Innovita Új-zélandi Zöldkagyló kivonat kapszula

Innovita Új-zélandi Zöldkagyló kivonat kapszula

Fogyasztását azoknak ajánljuk, akiknek izületei különösen nagy terhelésnek vannak kitéve , idős korban lévőknek, és mindazoknak, akik szeretnék védelmezni izületi porcaik egészségét. Tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a glükozamin nélkülözhetetlen építőköve a normális és egészséges porcképződésnek. Hiányában nem megy végbe porcregeneráció, az izületek súrlódnak, mely izületi kopáshoz vezethet.

Ízületek és porcok védelme

Ízületek és porcok védelme

Az új-zélandi zöldkagyló (Perma Canaliculus) glükozamino-glikánokat tartalmaz, melyek elősegítik a megfelelő porcképződést. BioCo Zöldkagyló - 18 hatóanyag speciális kombinációja izületeink egészségének védelmére

Ízületek, csontok

Ízületek, csontok

Az ízületek karbantartása nagytestű, öregedő vagy nagy igénybevételnek kitett kedvenceink esetén különösen fontos. A fájó ízületek vagy csontok nagyon komoly életminőség-romlást jelentenek kedvenceinknek, enyhébb esetben 'csak' a labdázás örömétől foszhatja meg kutyusodat, súlyosabb esetben biológiai szükségleteinek elvégzésében is gátolhatja. Ha szeretnéd, hogy kedvenced hosszú ideig mozgékony maradjon, adj neki rendszeresen ízületvédőket is!

Izületi gyulladás kezelése : Zöldkagyló kapszula

Izületi gyulladás kezelése : Zöldkagyló kapszula

Izületi fájdalom, izületi gyulladás kezelése hatékonyan és természetesen? Igen! A Zöldkagyló kapszula használatával elfelejtheti az izületi fájdalom és az izületi gyulladás okozta kellemetlenségeket! Szeretné élete minden percét aktívan kihasználni? Egészségesen és aktívan élne, de az izületi fájdalom miatt nem mozoghat úgy, ahogy szeretne? Élvezné, ha minden mozdulatot könnyedén vehetne az izületi fájdalom és az izületi gyulladás tünetei nélkül?

Tuti menü