Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zöldkagyló linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Zöldkagyló képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
 Új-zélandi zöldkagyló Lacikától

Új-zélandi zöldkagyló Lacikától

Hozzávalók 4 főre 1 kg új-zélandi zöldkagyló, 1 fej fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg vaj, 1 lime, só, 1 ek fehérbor, chilipehely. Elkészítés: A fagyasztott kagylót szobahőmérsékleten felengedjük. Folyóvíz alatt megmossuk és a kagylóhúst óvatosan kiemeljük a héjából. A héjat félretesszük.

A  zöldkagyló krém hatóanyaga!

A zöldkagyló krém hatóanyaga!

A zöldkagyló kivonatot tartalmazó gélek, a kizárólag Új-Zéland kristálytiszta vizű öbleiben tenyésztett tarajos zöldkagyló nagy hatóanyag tartalmú kivonatai. A zöldkagyló kivonat története az új-zélandi őslakosokkal, a maorikkal kezdődött, ugyanis a tengerparton élő és a zöldkagylót nyers formában nagy mennyiségben fogyasztó csoportoknál szinte ismeretlenek voltak az ízületi bántalmak, a rheuma és az időskori artrhosis, szemben a szigetek belsejében élő társaikkal.

A taréjos zöldkagyló

A taréjos zöldkagyló

Új-Zélandon - ahol Földünk legtisztább vizei találhatóak - tenyészik a zöldkagyló, melynek egy fajtája olyan anyagokat tartalmaz mely a porc regenerálódását segíti elő. Az 1970-es években került előtérbe a zöld-kagyló, amikor is egyes ízületi betegségekben szenvedő alanyokon tesztelték a hatását.

A zöldkagyló

A zöldkagyló

A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.

A zöldkagyló és értékei

A zöldkagyló és értékei

A kagylót gyakran figyelmen kívül hagyják, nem tartják a táplálkozás fontos részének. Pedig a Yale Egyetem New Haven Kórháza szerint ha az emberek étrendjük koleszterinszintjét szeretnék csökkenteni, akkor érdemes lenne rászokni a rákok és kagylók, különösen a zöldkagyló fogyasztására.

A zöldkagyló hatásai

A zöldkagyló hatásai

A tengergyümölcsei a legegészségesebb táplálékok közé tartoznak, ám közülük is kiemelkedik a zöldkagyló, melyben a kutatók az ízületi gyulladás, a porckopás és más mozgásszervi betegségek legújabb ellenszerét vélik felfedezni.

A zöldkagyló hatásai az állatok egészségére

A zöldkagyló hatásai az állatok egészségére

Az Independent egyik jelentése szerint egy új-zélandi tanulmány rámutatott arra, hogy a zöldkagyló diétán tartott kutyáknak kevesebb problémájuk lesz az ízületeikkel. A tudósok úgy találták, hogy a porított zöldkagyló kivonatot a kutyák hagyományos étrendjéhez adagolva már a kezelések után hat héttel normalizálódik a mozgásuk

A zöldkagyló kedvező hatásai

A zöldkagyló kedvező hatásai

Napjainkban egyre több olyan táplálék kiegészítővel találkozhatunk, aminek hatóanyagai jótékony hatással vannak a szervezetre. A http://zoldkagylo.biomax.hu/ oldalon elérhető zöldkagyló kivonat már harmincöt éve van jelen az emberek életében.

Arthro Stack ízületvédő

Arthro Stack ízületvédő

Az Arthro Stack leghatékonyabb ízületvédő anyagok kombinációja, glükozaminnal, kondroitinnal, MSM-el, zöldkagyló-, és cápaporc kivonattal. Az erős igénybevételnek kitett ízületeid és kötőszöveteid is védelmet élvezhetnek. Ha már kezdődő fájdalmaid vannak, érzed a térded vagy vállad kattogását edzés közben, mindenképp gondolkozz el a használatán, hiszen a megelőzés sokkal költséghatékonyabb, mintha akut állapotba kerülne a tested.

Hirdetés
Ásványi anyagok és nyomelemek

Ásványi anyagok és nyomelemek

A glükozaminoglikán természetes anyag, segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Statikai szerepe mellett mint tápanyag is szolgál: egy része folyamatosan elhasználódik. A szervezet saját maga nem állítja elő, ezért elengedhetetlen a rendszeres pótlása.

Az izületek építő anyaga

Az izületek építő anyaga

Az ízületekre gyakorolt jótékony hatása a zöldkagyló egyedülálló összetételének köszönhető. Hatékony gyulladásgátló, porcépítő, ízületi kenőanyag, mindez jelentősen javítja az ízületi fájdalmakkal, reumával, gyulladással, artrosissal, porckopással, porckorongsérvvel küzdők életminőségét.

Az izületek és környezetük

Az izületek és környezetük

Jelenleg már van csontszövetünk, van alaktani és mechanikai alapunk, most pedig megtesszük az első lépéseinket. Mi is kell ehhez? Hogy mozogni tudjunk, a két egymásra tekintő csontvégnek össze kell kötődnie. Ez az ízület, azaz a megszakított csont-összeköttetés.

BioCo zöldkagyló kapszula

BioCo zöldkagyló kapszula

BioCo Zöldkagyló - Komplex összetétel glükozaminnal, 10 féle vitaminnal és 6 féle ásványi anyaggal. 18 hatóanyag speciális kombinációja izületeink egészségének védelmére. Glükozaminban gazdag élelmiszerek a tengeri élőlények, azok közül is elsősorban a kagylók. A 'kagylók királynője'-ként emlegetett, a kizárólag Új-Zéland partvidékén élő zöldkagyló (Perna Canaliculus) magas glükozamin tartalma miatt vált népszerűvé.

BioCo Zöldkagyló kapszula 60db

BioCo Zöldkagyló kapszula 60db

BioCo Zöldkagyló - 18 hatóanyag speciális kombinációja izületeink egészségének védelmére. Tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a glükozamin nélkülözhetetlen építőköve a normális és egészséges porcképződésnek.

Biomax: Seatone Sport Restart zöldkagyló

Biomax: Seatone Sport Restart zöldkagyló

A készítmény fő hatóanyaga az új-zélandi zöldkagyló, amely nagy arányban tartalmaz glukozaminglikánt, az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A tartós igénybevétel (sportolás) és a természetes öregedési folyamat során a GAG tartalom csökken, melyet étrend-kiegészítővel pótolhatunk, ill. annak hatását fokozhatjuk a GAG külsőleges alkalmazásával is.

Bioplus Zöldkagyló kivonat

Bioplus Zöldkagyló kivonat

Új-Zélandi tarajos zöldkagyló, a Seatone a legrégebb óta fogyasztott zöldkagyló készítmény a világon, a Seatone zöldkagylót a Sportkorház is ajánlja, Zöldkagyló az izületek védelmében egyenesen a gyártótól.

Crotalgin kapszula

Crotalgin kapszula

CROTALGIN∓mp;eg;kapszula zöldkagyló és kurkuma kivonatokat, vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Az Új-Zélandi Tarajos Zöldkagyló és kurkuma kivonatokat tartalmazó CROTALGIN∓mp;eg;kapszula aktív hatóanyagai rendszeres fogyasztás esetén elősegíthetik az ízületek közötti folyadéktér fenntartását, segíthetik megvédeni az ízületi porcok felszínét, javíthatják az ízületek mozgáskészséget, segíthetnek a mozgásszervi elváltozások megelőzésében, illetve lassíthatják az elváltozások kialakulását.

Tuti menü