Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Glükozamin, kondroitin és az MSM képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

Glükozamin, kondroitin és az MSM - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » Glükozamin, kondroitin és az MSM
Keresés
Találatok száma - 8 db
Arthro Stack ízületvédő

Arthro Stack ízületvédő

Az Arthro Stack leghatékonyabb ízületvédő anyagok kombinációja, glükozaminnal, kondroitinnal, MSM-el, zöldkagyló-, és cápaporc kivonattal. Az erős igénybevételnek kitett ízületeid és kötőszöveteid is védelmet élvezhetnek. Ha már kezdődő fájdalmaid vannak, érzed a térded vagy vállad kattogását edzés közben, mindenképp gondolkozz el a használatán, hiszen a megelőzés sokkal költséghatékonyabb, mintha akut állapotba kerülne a tested.

Ásványi anyagok és nyomelemek

Ásványi anyagok és nyomelemek

A glükozaminoglikán természetes anyag, segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Statikai szerepe mellett mint tápanyag is szolgál: egy része folyamatosan elhasználódik. A szervezet saját maga nem állítja elő, ezért elengedhetetlen a rendszeres pótlása.

Dr. M Zöldkagyló kapszula

Dr. M Zöldkagyló kapszula

A termékben felhasznált új-zélandi zöldhéjúkagyló-por 50%-ban halfehérjeport is tartalmaz. Az MSM szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Glükózamin

Glükózamin

A rovarok páncélját alkotó kitin tulajdonképpen polimer (rendkívül sok összekapcsolódott molekula) glükózamin. A glükózamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Kis mennyiségben a glükozamin a legtöbb táplálékban megtalálható, azonban igazán gazdag forrását a tengeri eredetű élelmiszerek jelentik, azon belül is a kagylók. A legnagyobb arányban az új-zélandi taréjos zöldkagyló tartalmazza: több mint 13 százalék a glükozamin tartalma.

Ízületjavítók

Ízületjavítók

Az ízületjavítók segítenek a túlsúly, a kor, az aktív sporttevékenység, vagy sérülés következtében kialakult ízületi problémák megszüntetésében, illetve az ízületi problémák kialakulásának megelőzésében is. Az ízületvédő, ízületjavító étrend-kiegészítők alapvetően glukozaminra, kondroitinre és MSM-re épülnek. Ezek a természetes porcosító anyagok segítenek a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában.

Jutavit Glükozamin-Szulfát, Kondroitin-Szulfát, Msm

Jutavit Glükozamin-Szulfát, Kondroitin-Szulfát, Msm

JutaVit Glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM tartalmú speciális -gyógyászati célra szánt - tápszer. Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc-, valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

Perna canaliculus

Perna canaliculus

A zöldkagyló akkor került a figyelem középpontjába, amikor a maorik (új-zélandi őslakosok) életkörülményeit vizsgálva kiderült, hogy magas koruk ellenére megmaradt ízületeik rugalmassága, mely a bőséges kagylófogyasztásuknak volt köszönhető. Tehát körükben ismeretlen volt a reumás eredetű megbetegedés.

Zöldkagyló és a glükozamin

Zöldkagyló és a glükozamin

A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő emberek körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok: a bőséges kagyló fogyasztás.

Tuti menü