Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A zöldkagyló hatásai képes leírás - Zöldkagyló.tlap.hu
részletek »

A zöldkagyló hatásai - Zöldkagyló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkagylo.tlap.hu » A zöldkagyló hatásai
Keresés
Találatok száma - 7 db
A taréjos zöldkagyló

A taréjos zöldkagyló

Új-Zélandon - ahol Földünk legtisztább vizei találhatóak - tenyészik a zöldkagyló, melynek egy fajtája olyan anyagokat tartalmaz mely a porc regenerálódását segíti elő. Az 1970-es években került előtérbe a zöld-kagyló, amikor is egyes ízületi betegségekben szenvedő alanyokon tesztelték a hatását.

A zöldkagyló

A zöldkagyló

A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.

A zöldkagyló hatásai

A zöldkagyló hatásai

A tengergyümölcsei a legegészségesebb táplálékok közé tartoznak, ám közülük is kiemelkedik a zöldkagyló, melyben a kutatók az ízületi gyulladás, a porckopás és más mozgásszervi betegségek legújabb ellenszerét vélik felfedezni.

A zöldkagyló kedvező hatásai

A zöldkagyló kedvező hatásai

Napjainkban egyre több olyan táplálék kiegészítővel találkozhatunk, aminek hatóanyagai jótékony hatással vannak a szervezetre. A http://zoldkagylo.biomax.hu/ oldalon elérhető zöldkagyló kivonat már harmincöt éve van jelen az emberek életében.

Evett már Tarajos zöldkagylót?

Evett már Tarajos zöldkagylót?

Tudta, hogy az új-zélandi őslakosok, a maoriknem ismerték a mozgásszervi és ízületi betegségeket? Ugyanis a tengerparton élő, és a zöldkagylót nyers formában nagy mennyiségben fogyasztó csoportoknál szinte ismeretlenek voltak az ízületi bántalmak, a rheuma és az időskori artrhosis, szemben a szigetek belsejében élő társaikkal.

Zöldkagyló gyógytermékek

Zöldkagyló gyógytermékek

A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal.

Zöldkagyló információk

Zöldkagyló információk

A kagylók általában tartamaznak glükozaminglikánt, de az új-zélandi taréjos zöldkagylóban mindegyiknél nagyobb mennyiségben található meg ez az anyag. A glükozaminglikán elengedhetetlen az ízületek megfelelő működéséhez és egészségüknek fenntartásához

Tuti menü